رئیسجمهور یکی از اهداف اصلی انقلاب اسلامی را حاکمیت مفاهیم ارزشمند انقلابی نظیر عدالت، انصاف، برادری و وفای به عهد برشمرد و گفت: موکدا از اعضای دولت خواستم که اگر به قصوری برخوردند، از آن عبور کرده و اگر هم تقصیری مشاهده کردند، دنبال مچگیری نباشند و همان زمان به مقصر تذکر دهند تا مسیر خود را اصلاح کند.
مسعود پزشکیان پیش از ظهر امروز چهارشنبه در نشست مشترک اعضای هیئت دولت و اعضای شورایعالی قضایی که به مناسبت هفته دولت برگزار شد، با گرامیداشت یاد شهدای دولت به خصوص شهیدان رجایی، باهنر و رئیسی، از نظرات و دیدگاههای مطرح شده در این جلسه، به ویژه سخنان حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای قدردانی و دغدغههای مطرح شده را مسئله و دغدغه مشترک همه کارگزاران نظام دانست که باید با همدلی و همکاری آنها را دنبال و مرتفع کرد.
رئیس جمهور با بیان اینکه وفاق ملی برای بنده یک شعار نیست چرا که اساسا اهل شعار دادن نیستم، افزود: بنده قلبا به وفاق و همدلی باور و یقین دارم که بدون همدلی، همافزایی و همکاری صمیمانه نمیتوانیم کاری از پیش ببریم.
پزشکیان با اشاره به واقعه تاریخی فتح مکه و توصیه رسول گرامی اسلام (ص) مبنی بر اینکه امروز همه مسلمین و نه لزوما مومنین با هم برادر هستند، اظهار داشت: وقتی رسول خدا اعلام میکند کسانی که تا ساعتی قبل دشمن بودند، حالا که اظهار مسلمانی میکنند، برادر ما هستند، آیا دیگر برای ما که حقیقتا با هم برادر هستیم، محل و موضوعی برای اختلاف باقی میماند؟!
رئیس جمهور یکی از اهداف اصلی انقلاب اسلامی را حاکمیت مفاهیم ارزشمند انقلابی نظیر عدالت، انصاف، برادری و وفای به عهد برشمرد و با اشاره به اینکه موکدا از اعضای دولت خواسته که اگر به قصوری برخوردند، از آن عبور کرده و اگر هم تقصیری مشاهده کردند، دنبال مچگیری نباشند و همان زمان به مقصر تذکر دهند تا مسیر خود را اصلاح کند، گفت: اگر ما از قصور و تقصیری که قابل گذشت است، نگذریم، خود را در برابر خدا قرار دادهایم.
پزشکیان اضافه کرد: رسول خدا (ص) تاکید کرده که تقویت برادری از نماز و روزه هم مهمتر است، پس بیایید با تکیه بر برادری و با وفاق و همدلی و همافزایی برای تامین مطالبات و خواستههای مردم تلاش کنیم.
رئیس جمهور با اشاره به اصول متعالی دین مبین اسلام از جمله اینکه هرگز نباید از مجازات افراد خطاکار خوشحال شد و فقط حکم الهی را در مورد آنان جاری کرد و نه بیشتر، خاطرنشان کرد: این بالاترین و والاترین سطح رعایت حقوق بشر است که اگر به طور دقیق به آن عمل کنیم، جامعه متحول خواهد شد؛ اگر به این اصول عمل و صادقانه و خالصانه برای مردم کار کنیم و به آنها عشق بورزیم، آنها نیز ما را باور کرده و یاریمان خواهند کرد.